04

RheoFalt additieven

RheoFalt additieven

RheoFalt additieven

Ventraco Innovation Centre heeft in de loop der jaren verschillende additieven ontwikkeld voor de wegenbouw. Deze additieven worden verkocht onder de naam RheoFalt®.

Hieronder een korte toelichting over deze additieven.

RheoFalt® HP-AM
RheoFalt HP-AM is een natuurlijk verjongingsadditief, dat de lichte fracties die bij het verouderen van bitumen verdwijnen weer aanvult. RheoFalt  HP-AM is een natuurlijke hars die geen oplosmiddelen of fluxmiddelen bevat en volledig bestaat uit vaste stof. Lees hier meer over dit product.


RheoFalt® LT-70
Dit additief bestaat grotendeels uit FT wassen met een lage verwerkingstemperatuur van tussen de 140 en 70ªC. Hierdoor is een grote besparing in energieverbruik (tot 30%) mogelijk. Lees hier meer over dit product. 


RheoFalt® WKR-2
Dit additief bestaat uit een mengsel van polymeren en is snel en met een low sheer te mengen. De modificatie kan in een standaard batch-menger worden toegevoegd met geen of minimale aanpassingen. Daarnaast kan het gemodificeerde asfalt door een gewone asfaltploeg, met minimale instructies, worden gelegd. Lees hier meer over dit product.

RheoFalt® HP-LV
Een biopolymeerharsmengsel met lage viscositeit dat speciaal is ontwikkeld voor koude klimaten en koudere seizoenen. Lees hier meer over dit product.

 

Levenscyclusanalyse RheoFalt®
Ventraco Innovation Centre heeft de MKI-waarde laten bepalen voor RheoFalt® HP-AM & RheoFalt® HP-LV middels het uitvoeren van de levenscyclusanalyse. Een onafhankelijk- en gecertificeerd bureau heeft voor ons de resultaten vastgesteld. 

Bent u benieuwd naar de resultaten? Neem dan contact met ons op, wij delen de resultaten graag met u.

 

Vragen van klanten nemen wij serieus en wij denken graag mee wanneer men op zoek is naar een alternatief product of oplossing voor een actueel probleem. Via de website van RheoFalt kunt u terecht voor vragen over de RheoFalt® additieven en het plaatsen van bestellingen.