03

Partners

Pigmenten

Pigmenten


Kleurbeton

Ventraco heeft met verschillende partners samenwerkingsovereenkomsten gesloten. De bedrijven waar wij mee samenwerken hebben allemaal hun eigen specialisme. Door deze samenwerkingen kunnen wij een breed scala van producten aanbieden voor diverse toepassingen.

 

Partners

Procter Johnson is al jarenlang gespecialiseerd in de productie van pigment slurries en speciale verpakkingen.
HRL is een klein gespecialiseerd bedrijf dat zich toegespitst heeft op decoratieve bestrating en vloeren. Een bedrijf met ongelooflijk veel kennis over diverse technieken en toepassingen. Ze zijn met name bekend om hun Sienna Stains (zuur om prachtige effecten op beton te realiseren) en Landscape Colours
Schlieper & Heijng is al meer dan 15 jaar onze partner in pigmenten. Hun kracht ligt bij de 'blends' op maat,  pigmenten met carbon en speciale verpakkingen.
Ventraco is sinds 2009 de officiele agent van Promindsa voor Europa. We werken sinds enkele jaren al intensief samen. Promindsa is een van de weinig producenten van natuurlijke ijzeroxides in Europa.

Stoopen & Meeus is een befaamd Belgisch bedrijf en staat bekend als een ware kleuren specialist. In Hoboken is een constante voorraad van meer dan 400 kleuren en daarnaast heeft Stoopen & Meeus een unieke collectie prachtige pigmenten naar eigen receptuur.

Blends 'op maat' kunnen geproduceerd worden vanaf  1 ton batches. S&M zijn ook met name bekend door hun blauwe en groene pigmenten.