08

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws


Overzicht

Vacature Ventraco

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst (24-32 uur)

Waar ga je werken?
Ventraco is sinds 1991 gespecialiseerd in het kleuren van asfalt en beton. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige pigmenten en additieven voor de wegenbouw. Onder de merknaam ColorFalt zijn we wereldwijd actief in diverse gekleurde wegentoepassingen, zoals fietspaden en busbanen.

 

Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Amsterdam-Noord, met een prachtig uitzicht over het IJ en uitstekende bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Ventraco bestaat uit een klein en gedreven team waarbij een prettige samenwerking centraal staat.

 

Wat ga jij in de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst doen?
Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het aanspreekpunt voor onze bestaande en potentiële klanten. Je takenpakket omvat onder andere het aannemen, verwerken en afhandelen van orders, het organiseren van transport, klantcontact, het opstellen van offertes, inkopen van grondstoffen, voorraadbeheer, het verzorgen en versturen van samples, en diverse backofficetaken.

Lees meer hierover

Geen stikstofprobleem bij aanleg fietspaden

Aanleg en verbreding fietspaden: een gouden kans in de stikstofcrisis! Uit berekeningen die zijn uitgevoerd met het officiële stikstofmodel AERIUS blijkt dat de aanleg van fietspaden slechts een minimale hoeveelheid stikstofemissies veroorzaakt. Hierdoor treedt in de meeste situaties geen extra depositie op, zelfs als de aanleg plaatsvindt in de buurt van een Natura 2000-gebied waar stikstofgevoelige soorten voorkomen.

Lees hier het onderzoek door economisch adviesbureau Ecorys en ingenieursbureau Movares.

Lees meer hierover

Onderzoek naar clear binder

Onlangs heeft TAUW in opdracht van Latexfalt en Ooms Producten een onderzoek uitgevoerd, waaruit blijkt dat het mogelijk is om op verantwoorde wijze een hoogwaardig warm mix kleurasfalt te produceren door gebruik te maken van een clear binder.

Lees meer hierover

Ventraco Innovation centre wint Duitse innovatieprijs

Ventraco Innovation Centre en Albr3cht Supply Concepts winnen de prestigieuze “Duitse innovatieprijs” met Instant Bitumen in de categorie B2B materialen en oppervlakken! 

Lees meer hierover

Uitbreiding kleuraanbod ColorFalt

Het valt niet te ontkennen: wij houden van kleur! We zijn dan ook enthousiast te kunnen aankondigen dat we ons standaard kleuraanbod van ColorFalt pellets hebben uitgebreid. Dit betekent dat we u vanaf nu een nog breder scala aan standaard kleuropties kunnen presenteren.

Lees meer hierover