09

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Nieuws


Overzicht

Ventraco Innovation centre wint Duitse innovatieprijs

Ventraco Innovation Centre en Albr3cht Supply Concepts winnen de prestigieuze “Duitse innovatieprijs” met Instant Bitumen in de categorie B2B materialen en oppervlakken! 

Lees meer hierover

Uitbreiding kleuraanbod ColorFalt

Het valt niet te ontkennen: wij houden van kleur! We zijn dan ook enthousiast te kunnen aankondigen dat we ons standaard kleuraanbod van ColorFalt pellets hebben uitgebreid. Dit betekent dat we u vanaf nu een nog breder scala aan standaard kleuropties kunnen presenteren.

Lees meer hierover

Milieukosten- indicator (MKI)

Ventraco heeft de MKI-waarde laten bepalen voor onze ColorFalt V Rood pellet en Ferrotone Rood 410 AG (Low Dust) pigment. Een onafhankelijk- en gecertificeerd bureau heeft voor ons de resultaten vastgesteld middels het uitvoeren van de levenscyclusanalyse (LCA).

 

Benieuwd naar de resultaten? Neem contact met ons op en we sturen het u graag toe per mail!

BASF breidt product portfolio uit met RheoFaltĀ®

BASF heeft sinds september 2020 de wereldwijde distributierechten voor de RheoFalt® additieven. De levering van RheoFalt® aan België, Luxemburg en Nederland blijft via Ventraco gaan. 

Ventraco en BASF zijn trots op deze samenwerking. RheoFalt® stelt BASF in staat om te voorzien in de behoefte aan duurzame wegenbouw. Het door Ventraco ontwikkelde product maakt 100% recycling van oud asfalt mogelijk en behaalt al 10 jaar uitstekende resultaten bij interne en externe tests.

Lees het volledige artikel hier

Veilige Toegangsweg A'dam Arena - Dura Vermeer

Dura Vermeer heeft in samenspraak met een projectgroep van de gemeente Amsterdam een veilige toegangsroute gerealiseerd van Station Duivendrecht naar de Amsterdam Arena. In eerste instantie bedoeld om de grote stroom supporters tijdens het EK voetbal in 2020 van station Duivendrecht naar de Arena te begeleiden. Het EK is dan weliswaar 1 jaar uitgesteld, maar de aanleg van het project is gewoon door gegaan. In dit fimpje geven medewerkers van Dura Vermeer een korte impressie.

Lees meer hierover