03

Welke kleuren zijn beschikbaar?

Pigmenten

Pigmenten


Kleurbeton

Ventraco biedt de betonindustrie een uitgebreid pakket kleurpigmenten, verkrijgbaar in verschillende leveringsvormen, verpakkingen en in diverse prijsklassen, komend van verschillende producenten.

Ferrotone Basic Kleuren
De Ferrotone basis kleuren zijn poederpigmenten van een uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd!

Verpakt in big bags óf in 25kg zakken. Ferrotone basic colours zijn ook leverbaar in 5kg wateroplosbare zakken, speciaal voor betoncentrales. Zo kan het pigment met verpakking en al, rechtstreeks worden toegevoegd aan het mengsel in de truckmixer. Geen stof, nooit meer doseringsfouten!

In principe kunnen we alle kleuren ijzeroxides leveren. De standaard kleuren zijn over het algemeen vanuit voorraad leverbaar. Voor speciale kleuren en 'blends' kan het, afhankelijk van de grondstoffen en grootte van de bestellingen enkele dagen duren voordat het pigment gereed is.

Kleur 3% in wit cement 3% in grijs cement
Rood 30
Rood 10
Rood 422
Geel 20
Marigold 60
Bruin 80
Bruin 60
Zwart 30
Blauw 810
Blauw 820
Kobalt
Chromeoxide
Groen 750

Ferrotone Design Kleuren
De Ferrotone design reeks omvat heldere en felle kleurtinten, in afwijking van de standaard veel voorkomende cementkleuren. De Ferrotone design reeks is gebaseerd op organische pigmenten, gebonden met een polymeer waardoor ze beter geschikt gemaakt zijn voor het inkleuren van betonwaren. Nabehandelen bij deze prachtige heldere kleuren is wel aan te bevelen, opdat ze langer fraai blijven en makkelijker schoon te maken zijn!

Kleur volle kleur
Rood
Blauw
Geel
Groen
Violet