03

Welke kleuren zijn beschikbaar?

Pigmenten

Pigmenten


Kleurbeton

Ventraco biedt de betonindustrie een uitgebreid pakket kleurpigmenten, verkrijgbaar in verschillende leveringsvormen, verpakkingen en in diverse prijsklassen.

Ferrotone Basic Kleuren
De Ferrotone basis kleuren zijn poederpigmenten van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd! Ze worden verpakt in big bags of in zakken van 25 kg. Ferrotone basic colours zijn ook verkrijgbaar in 5 kg wateroplosbare zakken, speciaal ontworpen voor betoncentrales. Hierdoor kan het pigment met verpakking en al direct aan het mengsel in de truckmixer worden toegevoegd. Geen stof en nooit meer doseringsfouten!

In principe kunnen wij alle kleuren ijzeroxides leveren. De standaard kleuren zijn over het algemeen direct uit voorraad leverbaar. Voor speciale kleuren en 'blends' kan het, afhankelijk van de grondstoffen en grootte van de bestelling, enkele dagen duren voordat het pigment gereed is.


Ferrotone Design Kleuren
De Ferrotone design reeks omvat heldere en felle kleurtinten, in afwijking van de standaard veel voorkomende cementkleuren. De Ferrotone design reeks is gebaseerd op organische pigmenten, die gebonden zijn met een polymeer, waardoor ze beter geschikt zijn voor het inkleuren van betonwaren. Nabehandeling bij deze prachtige heldere kleuren is aan te bevelen, zodat ze langer fraai blijven en makkelijker schoon te maken zijn!


Neem contact met ons op voor het aanbod in kleuren.