02

ColorFalt Kleuren

Kleurasfalt

Kleurasfalt

ColorFalt® kleuren
Bij Ventraco Chemie kennen we de problemen bij de verwerking van poederpigment in asfaltcentrales: stof en rotzooi! 
Daarom heeft Ventraco een pigment pellet ontwikkeld die makkelijk toepasbaar is en specifiek ontwikkeld is voor de wegenbouw.
Deze kleurpellet is onze eerste productinnovatie, en is in de markt geïntroduceerd onder de merknaam ColorFalt®. Inmiddels zijn er vele honderdduizenden tonnen gekleurd asfalt geproduceerd met ColorFalt klerupellets in Nederland, Europa en daar buiten.

Ventraco beschouwt productontwikkeling als een dynamisch proces. De komende jaren zullen wij deze kleurpellets blijven doorontwikkelen en verbeteren.

ColorFalt V Rood® is de meest gebruikte kleur in de wegenbouw. Het is mogelijk om asfalt te leveren in de kleuren blauw, groen, geel, wit, marigold, limestone, grijs, bruin en zwart.Wij hebben ons echter ook toegelegd op de ontwikkeling van ColorFalt® Design kleuren. 

ColorFalt® 'Op Maat
Naast de basiskleuren kunnen wij een kleurpellet ‘op maat’ leveren.’ Zo is het mogelijk geworden om asfalt in bijna iedere kleur te produceren. Dit is met name interessant voor landschapsarchitecten, gemeenten, stedenbouwkundigen etc. Alle pellets die door Ventraco ontwikkeld worden, zijn gebaseerd op duurzame, lichtechte pigmenten die gemakkelijk (stofvrij!) te verwerken zijn door asfaltcentrales