01

Welkom bij Ventraco

Ventraco

Ventraco


Innovation in colours

'Ventraco brengt sinds 1991 de kwalitatief hoogwaardige pigmenten Colorfalt en Ferrotone op de Europese markt om asfalt en beton te kleuren. Hiermee krijgen asfalt en beton extra architectonische en/of functionele waarde.

Daarnaast brengen we RheoFalt additieven voor de wegenbouw op de markt.

Onze klanten, met name wegenbouwers en betonproducenten, kunnen vertrouwen op een constante kwaliteit, tijdige levering en optimale bereikbaarheid.'


ColorFalt

ColorFalt

Ventraco levert niet alleen poederpigment maar produceert ook haar eigen pigment pellets, bekend onder de naam ColorFalt®. Deze pellet wordt in Nederland geproduceerd en is een zeer hoogwaardig product om asfalt mee te kleuren.


Ferrotone

Ferrotone

Ventraco is sinds begin 1991 gespecialiseerd in het kleuren van o.a. beton.
Wij verhandelen en veredelen pigmenten. U kunt bij ons terecht voor slurries, pasta's, gemicroniseerde pigmenten, 'blends' op maat etc.


RheoFalt

RheoFalt

Wij hebben verschillende additieven voor de wegenbouw ontwikkeld. In ons nieuwe 'Innovation Centre' wordt er dagelijks gewerkt aan vernieuwende ontwikkelingen voor de wegenbouw.NIEUWS


Veilige Toegangsweg A'dam Arena - Dura Vermeer

Dura Vermeer heeft in samenspraak met een projectgroep van de gemeente Amsterdam een veilige toegangsroute gerealiseerd van Station Duivendrecht naar de Amsterdam Arena. In eerste instantie bedoeld om de grote stroom supporters tijdens het EK voetbal in 2020 van station Duivendrecht naar de Arena te begeleiden. Het EK is dan weliswaar 1 jaar uitgesteld, maar de aanleg van het project is gewoon door gegaan. In dit fimpje geven medewerkers van Dura Vermeer een korte impressie.


Veilige Toegangsweg A'dam Arena - Dura Vermeer