01

Welkom bij Ventraco

Ventraco

Ventraco


Innovation in colours

'Ventraco brengt sinds 1991 de kwalitatief hoogwaardige pigmenten Colorfalt en Ferrotone op de Europese markt om asfalt en beton te kleuren. Hiermee krijgen asfalt en beton extra architectonische en/of functionele waarde.

Daarnaast brengen we RheoFalt additieven voor de wegenbouw op de markt.

Onze klanten, met name wegenbouwers en betonproducenten, kunnen vertrouwen op een constante kwaliteit, tijdige levering en optimale bereikbaarheid.'


ColorFalt

ColorFalt

Ventraco levert niet alleen poederpigment maar produceert ook haar eigen pigment pellets, bekend onder de naam ColorFalt®. Deze pellet wordt in Nederland geproduceerd en is een zeer hoogwaardig product om asfalt mee te kleuren.


Ferrotone

Ferrotone

Ventraco is sinds begin 1991 gespecialiseerd in het kleuren van o.a. beton.
Wij verhandelen en veredelen pigmenten. U kunt bij ons terecht voor slurries, pasta's, gemicroniseerde pigmenten, 'blends' op maat etc.


RheoFalt

RheoFalt

Wij hebben verschillende additieven voor de wegenbouw ontwikkeld. In ons nieuwe 'Innovation Centre' wordt er dagelijks gewerkt aan vernieuwende ontwikkelingen voor de wegenbouw.NIEUWS


Geen stikstofprobleem bij aanleg fietspaden

Aanleg en verbreding fietspaden: een gouden kans in de stikstofcrisis! Uit berekeningen die zijn uitgevoerd met het officiële stikstofmodel AERIUS blijkt dat de aanleg van fietspaden slechts een minimale hoeveelheid stikstofemissies veroorzaakt. Hierdoor treedt in de meeste situaties geen extra depositie op, zelfs als de aanleg plaatsvindt in de buurt van een Natura 2000-gebied waar stikstofgevoelige soorten voorkomen.

Lees hier het onderzoek door economisch adviesbureau Ecorys en ingenieursbureau Movares.


Geen stikstofprobleem bij aanleg fietspaden