01

Welkom bij Ventraco

Ventraco

Ventraco


Innovation in colours

'Ventraco brengt sinds 1991 de kwalitatief hoogwaardige pigmenten Colorfalt en Ferrotone op de Europese markt om asfalt en beton te kleuren. Hiermee krijgen asfalt en beton extra architectonische en/of functionele waarde.

Daarnaast brengen we RheoFalt additieven voor de wegenbouw op de markt.

Onze klanten, met name wegenbouwers en betonproducenten, kunnen vertrouwen op een constante kwaliteit, tijdige levering en optimale bereikbaarheid.'


ColorFalt

ColorFalt

Ventraco levert niet alleen poederpigment maar produceert ook haar eigen pigment pellets, bekend onder de naam ColorFalt®. Deze pellet wordt in Nederland geproduceerd en is een zeer hoogwaardig product om asfalt mee te kleuren.


Ferrotone

Ferrotone

Ventraco is sinds begin 1991 gespecialiseerd in het kleuren van o.a. beton.
Wij verhandelen en veredelen pigmenten. U kunt bij ons terecht voor slurries, pasta's, gemicroniseerde pigmenten, 'blends' op maat etc.


RheoFalt

RheoFalt

Wij hebben verschillende additieven voor de wegenbouw ontwikkeld. In ons nieuwe 'Innovation Centre' wordt er dagelijks gewerkt aan vernieuwende ontwikkelingen voor de wegenbouw.NIEUWS


Vacature Ventraco

Waar ga je werken?
Ventraco is sinds 1991 gespecialiseerd in het kleuren van asfalt en beton. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige pigmenten en additieven voor de wegenbouw. Onder de merknaam ColorFalt zijn we wereldwijd actief in diverse gekleurde wegentoepassingen, zoals fietspaden en busbanen.

 

Ons kantoor is gevestigd in het bruisende Amsterdam-Noord, met een prachtig uitzicht over het IJ en uitstekende bereikbaarheid zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Ventraco bestaat uit een klein en gedreven team waarbij een prettige samenwerking centraal staat.

 

Wat ga jij in de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst doen?
Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het aanspreekpunt voor onze bestaande en potentiële klanten. Je takenpakket omvat onder andere het aannemen, verwerken en afhandelen van orders, het organiseren van transport, klantcontact, het opstellen van offertes, inkopen van grondstoffen, voorraadbeheer, het verzorgen en versturen van samples, en diverse backofficetaken.


Vacature Ventraco