03

Ferrotone Pigmenten

Pigmenten

Pigmenten


Kleurbeton

Beton is een schitterend product dat zich uitstekend leent om in te kleuren.
Gekleurd beton is een buitengewoon duurzaam, flexibel en een relatief goedkoop bouwproduct. De markt voor gekleurd beton zal ook in de toekomst blijven groeien!

De markt voor gekleurd beton groeit al meer dan 25 jaar gestaag. En, hoewel er vele producenten en handelaren actief zijn in de cementkleurstoffenmarkt, zijn er maar weinigen zo gespecialiseerd in kleurkennis als Ventraco.
Ventraco heeft inmiddels een enorme know-how op het gebied van inkleuren van betonproducten opgebouwd. Dat maakt Ventraco tot een echte (cement) kleurspecialist, met meer dan 20 jaar ervaring!

Ventraco biedt de betonindustrie een uitgebreid pakket kleurpigmenten, verkrijgbaar in verschillende leveringsvormen, verpakkingen en in diverse prijsklassen, komend van verschillende producenten.

Ventraco beschouwt productontwikkeling als een dynamisch proces en ook in de toekomst zullen wij dan ook blijven investeren in innovatie en nieuwe kleurconcepten. Ventraco stelt zich graag ten doel om te demonstreren dat ingekleurd beton een mooi, ook op de langere termijn zeer fraai, alternatief is voor later aangebrachte kleurcoatings!